Hold: Sense & Vaner

Sense & Vaner

Nyt Hold centralt i horsens med fokus på at opnå vægttab og bryde med uhensigtsmæssige vaner. Max 10 deltagere - så der er tid og ro til din udvikling sammen med andre.

Start den 8. januar 2020
kl. 16.30

Professionel hjælp til vægttab

På dette hold bliver du hjulpet godt i gang med Sense, og hvordan du bruger det i din hverdag. Du lærer, hvordan du får de rette mængder og kostsammensætning, så du kan tabe dig og spise det, som du godt kan lide. Almindelig mad med masser af frihed i fornuftigt omfang

Men vi tager også et spadestik dybere og arbejder med de vaner, der hænger sammen med maden og spisningen. Fordi vi spiser meget ofte på vores følelser og tidligere lærte mønstre. På dette hold får du mulighed for også at arbejde med den mentale del af et vægttab. Fordi det handler om meget mere end end det, der ligger på din tallerken.

Opstart - slut

8. januar - 1. april, 2020

Tidspunkt

Onsdage kl. 16.30 - 18.00

Sted

Tobaksgården 3, 8700 Horsens

Bonus

Facebook-gruppe, opfølgningsmøde og Sense bog

Underviser/coach

Anja Bilberg: Mentor i Mad og Psyke og Sense Konsulent

Pris

2400 kr. eller
4 ratebetalinger af 600 kr.

Det får du:

 • Grundig introduktion til Sense
 • Undervisning af høj kvalitet hver gang
 • Hold-coaching og sparring
 • Hjælp til vaneændringer og de mentale barrierer
 • Viden og fødevarer, sammensætningen, kalorier
 • Inspiration til måltider og normal, sund mad 
 • Sense bogen “Kom godt i gang” til (værdi ca. 200 kr.)
 • Vejebog til at holde styr på dine fremskridt

Gratis bonus:

 • Lukket Facebook-gruppe til sparring og hjælp
 • Et ekstra bonusmøde til en (værdi ca. 300 kr.) ca. 2 måneder efter afslutning, som hjælper til, at du kommer godt igennem sommeren.
 • Arbejdsark, så du kan få ekstra meget ud af holdet

Hvem kan deltage på holdet?

Holdet er for alle som har udfordringer, der er forbundet til overvægt, yoyo-vægt, mad-stress og dårlig samvittighed. For dig der skal vægtstabilisere, og dig der er træt af slankekure, pulver og strikse madplaner. Det er for dig, der vil lære at bruge Sense-principperne, så du kan få skabt en livsstil der ikke kræver, at du tæller kalorier eller vejer maden. Det er for dig, der vil kunne spise alt med måde og lære at sammensætte din kost optimalt. Det er for dig, der vil være mæt og have velsmagende mad.

Vi kommer til både at arbejde med kostdelen, men også at forstå egne vegne og alle de følelser, som er koblet til mad og spisning. Derfor skal du også have lyst til at dykke mere ned i dine egne tanker og følelser, som er forbundet til dine madvaner. Du kommer kun til at fortælle så meget, som du selv er klar til. 

Den mentale del handler om at forstå, hvorfor vi egentlig spiser, hvis vi ikke er fysisk sultne. Og hvordan man egentlig lærer at skelne og spise til man er mæt – men ikke er overmæt. Det handler om, at man skal forstå sig selv, for at kunne foretage ændringer. Du har IKKE rygrad som en regnorm, du har bare ikke de rigtige værktøjer, og mangler at forstå dine vaner.

Kom med på dette eksklusive, lukkede hold og få viden og nye værktøjer til sundere madvaner – og sundere tanker og styrket trivsel. 

Max 10 deltagere

For at du får det optimale ud af forløbet og føler dig tryg, er det et lukket hold med maximum 10 deltagere. Vær sikker på en plads og start 2020 på en ny måde i følgeskab med andre holddeltagere og find støtte i hinanden. 

Du får professionel undervisning, coaching, støtte og sparring i alle 3 måneder. Invester i dig selv og din sundhed.

Sådan foregår det...

Den første gang vil vare 2 timer, fordi I skal have en grundig introduktion til Sense, så I kan starte jeres nye livsstil med det samme. Denne eftermiddag introducerer jeg også mig selv, min vægttabshistorie, min erfaring med andres vægttab og vaneændringer, og I kan stille spørgsmål. Efter undervisningen vil det være muligt at få foretaget en kropsanalysevejning, hvis man ønsker det. Denne analyse sker første gang, midtvejs samt ved afslutning. Der imellem er det almindelig vejning, da det sikrer de mest pålidelige målinger. 

De første 3 gange går der kun en uge imellem at vi mødes, og derefter vil der være med 2 ugers mellemrum. 

Efterfølgende varer hvert modul 1,5 time, hvor der er vejning først og derefter oplæg. Vejningen foregår fra 16.30 – 17.00 og er “flextid”, hvis man en dag f.eks. kommer lidt senere, så sker der ikke noget ved det. Kl. 17.00 til ca. 18.00 vil der være undervisning og inspirationsoplæg.

Efter de første gange, hvor I bliver sat ind i Sense, bygger vi derefter mere på omkring det mentale arbejde, der foregår omkring et vægttab. Det handler bla. om at opdage, hvornår du spiser, hvor det ikke handler om fysisk sult. Vi kommer sammen til at arbejde med, at du opdager dine egne barrierer for vægttab, og det der indtil nu har gjort, at du ikke har nået dine mål.

Hver gang er det et nyt emne, hvor vi arbejder med de ting, som kan holde os tilbage. Det er både i forhold til kosten men også vaner og tanker. Det er vores egne overbevisninger, tidligere oplevelser med slankekure, social spisning og “høflighedskalorier”, spisetyper, hvordan du taler til dig selv osv.

Der vil også være tid til, at I stiller spørgsmål samt øvelser, hvor I arbejder sammen i grupper på holdet. 

Moduler

 • Modul 1: onsdag den 8. januar 2020 kl. 16.30 – 18.30
 • Modul 2: onsdag den 15. januar 2020 kl. 16.30 – 18.00
 • Modul 3: onsdag den 22. januar 2020 kl. 16.30 – 18.00
 • Modul 4: onsdag den 5. februar 2020 kl. 16.30 – 18.00
 • Modul 5: *torsdag den 20. februar kl. 16.30 – 18.00 
 • Modul 6: onsdag den 4. marts kl. 16.30 – 18.00
 • Modul 7: onsdag den 18. marts kl. 16.30 – 18.00
 • Modul 8: onsdag den 1. april kl. 16.30 – 18.00
 • Bonus: opfølgningsmøde 2 måneder efter afslutning, der hjælper til, at du holder vægten og vanerne. Dato meldes ud senere.

Kontakt

Jeg forbeholder mig retten til at aflyse holdet ved for få tilmeldinger.