Kort om mig

Jeg er bosat i Egebjerg, Horsens N, og opvokset på Sydfyn, hvilket engang imellem kan snige sig ind og høres på udtalen af ordene. Men ud over det, så har den fynske opvækst givet mig en masse med i bagagen i form af nysgerrighed, grundighed, empati og et ønske om at gøre mit bedste, hvilket jeg også håber, at man kan mærke, når man arbejder sammen med mig.

Jeg har altid gået op i kost og sundhed, men mit forhold til dette har tidligere været påvirket af kure, restriktioner, forbud og mad-myter. Efter for mange år på den måde, har jeg skabt nye vaner og lært metoder og strategier, der giver nuancer, er uden forbud og giver madglæde. Det vil jeg gerne hjælpe andre til også at finde – på deres måde og tilpasset deres liv. Derfor arbejder jeg nu som kostvejleder og coach; kombineret fordi din krop og dit sind skal følges, når du vil skabe forandringer. 

Erfaring

Jeg har viden og erfaring med kost, ernæring og psyke gennem min uddannelse som Mentor i mad og Psyke, som Sense-konsulent, min inden for familie-terapi og som mentor. Herigennem har jeg også bred erfaring med sammenhængen mellem krop og psyke. Derfor anvender jeg også metoder fra både kognitiv terapi samt coaching og kombinerer dette med kostvejledning. 

Jeg har også erfaring med de udfordringer der kan være i forhold til psykisk sårbarhed og diagnoser. Jeg har bl.a. arbejdet med kostvejledning med personer med angst, depression og autismespektrum-forstyrrelser. Jeg arbejder ikke med behandling af selve diagnosen, men tager hensyn til denne i samtalerne, planlægning og strukturering. 

Sådan arbejder jeg med sundhed

En sund krop starter starter i hovedet

Det største ønske for mange er at tabe sig, når jeg møder dem. Det mål er nemmest at nå, når man samtidig arbejder med ens tanker, vaner og mønstre. For de kan hjælpe os i hverdagen, eller de kan hæmme os. Derfor er første opgave at finde ud af, hvad der hæmmer klienten i hverdagen. Man kan ikke skille krop og sind ad, fordi sunde tanker og vaner gør det nemmere at få en sund krop og et godt forhold til mad.

Sammen identificerer vi de ting, som kan have indflydelse på dine madvaner og livsstil. Det handler nemlig ikke kun om, hvad du spiser, men lige så meget hvordan du spiser, hvor du spiser, hvilke tanker du har om mad og dig selv samt meget mere. Desuden vil et svært forhold til mad ofte også være et symptom på, at der er andre ting at arbejde med. Måske mangler du tid, egenomsorg, at være mindre selvkritisk osv. 

I forhold til selve kostvejledningen, vejleder jeg ud fra Sense. Sense er et rigtig godt redskab til sunde og fleksible kostvaner, fordi det følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og er nemt at bruge i hverdagen. Ud over dette ser vi på, hvad der ellers kan have indflydelse på, om du trives godt. Det er bl.a. søvn, relationer, motion, alkohol, rygning, stress og andre relevante ting. En af de vigtigste ting er, at du oplever at blive hørt, føler dig tryg og har lyst til at dele både op og nedture med mig. 

Jeg arbejder ikke med skabeloner og traditionelle kostplaner, fordi jeg ikke ser det som gavnligt, når man forsøger at få en skabelon til at passe til alle. Derfor er meget af arbejdet også fokuseret på, at vi skaber en livsstil, der passer præcis til dig. En der giver dig glæde og som kan holde resten af dit liv. Ingen kure og forbud men istedet fornuft, omsorg, nysgerrig og hjælp til at træde ud af komfort zonen og opdage alle de ting og muligheder du har og alt det du kan.,

CV

Erhvervserfaring

 • Sense Konsulent, ScandiSense - nu
 • Kostvejleder og coach, selvstændig, 2018 - nu
 • Kommunikationskonsulent, selvstændig, 2018 - nu
 • Assisterende underviser og Mentor Trainer, ScandiSense, 2019
 • Specialunderviser og assisterende behandler, 2016
 • Caseworker, familiebehandling, 2013 - 2015
 • Hjemmevejleder, 2013 - 2014
 • Ungementor, 2012 - 2014

Uddannelse

 • Cand. pæd. i antropologi, 2013
 • Professionsbachelor som lærer, 2011 (herunder madkundskabslærer)

Kurser og efteruddannelse

 • Mentor i Mad og Psyke med Speciale i Sense, ScandiSense, 2019
 • Basal ernæring, ScandiSense, 2019
 • Multisystemisk Terapi, 2013
 • Kognitiv adfærdsterapeutisk terapi, 2013
 • Kognitiv samtale, 2014